fredag 12 december 2008

Jag har fått en Award


Jag har fått en Award av SNODDAS, Tusen tack!!! känns väldigt hedrande :)

De som får utmärkelsen kan kopiera reglerna och Awarden.

1. Din uppgift blir nu att själv nominera 5 andra bloggar som du själv uppskattar.
2. De som mottagit awarden, och vill skicka vidare, skall lägga upp en bild på den.
3. Länka till bloggen du fick den ifrån.
4. Ge den vidare till fem andra bloggare & länka till deras sidor.
5. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så att de vet att de fått awarden

Det är så svårt att välja ut bara några, det finns ju så många härliga bloggar jag följer där ute. Dock har tidsbrist den senaste tiden gjort att jag inte varigt så aktiv. Har helt enkelt inte hunnigt kolla runt så mycket & inte heller lämnat så mycket kommentarer. Jag vet ju hur mycket jag uppskattar era kommentarer, så jag ska försöka bättra mig. Hoppas oxå att tiden jag saknar snart skall komma tillbaka.

Mina nominerade är:

Ottopippi: För att du alltid kommer med så härliga kommentarer, du får mig att le :) + att du syr så mycket fint som inpirerar mig

Mimmi: Tack för alla dina morgon pigga kommentarer :) Du syr härliga klädert, du är så produktiv och jag förstår inte vart du hittar all tid.

Florin: Du va en av de första bloggarna jag upptäkte & du har sedan dess varit en stor inperations källa, du syr helt fantastiska saker och tack för all hjälp när det gäller att vara bollplank när jag mailar mina frågor :)

Mustafa: En verklg inpirations källa när det kommer till underbara färgkombinationer!!! Du är helt fantastisk!! Du inpirerar inte bara med vad du syr utan din virkning/stickning oxå för att inte tala om dinna fina tryck:)

Klockarbarn:Denna kvinna är helt "outstanding" när det kommer till stickning, jag blir mållös varjegång jag kommer in på din sida & snabbt går det :) Jag som inte har mycket till tålamod kommer innte så bra överens med stickor, fast jag provar då & då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fina värmande ord. Tack så hjärtligt mycket för det.
/Klockarbarn

mustafa sa...

jag blir alldeles rörd, tack!

OttoPippi sa...

Herregud!!! Tusen tack!!! Den här blev jag MYCKET glad för!!!

Carolina sa...

Du är väl värd en award!

florin sa...

Åh, tack snälla du!!!! Det värmer vill jag lova!!!! Ska nu klura på vilka som ska få en award från mig, jätte svårt tycker jag...