tisdag 3 november 2009

Sindelmanen byxor/Spiderman pants
K har framfört en önskan om att få ett par spindelmanen byxor, han vet inte vem denna figur är men har set att killarna på dagis har spindelmannen på sig. Eftersom jag har ett spindelmanen tyg i mina ägor så gjorde jag honnom till viljes, även om det kanske inte är min favorit. K blev som väntat helt förälskad i sinna byxor och villa ha dem direkt när han såg dem och även om spindelmannen inte är min favorit tycker jag han blev fin i dem :) Man måste ju se till att de små liven uppskattar att få mamma syda kläder :)

Tyg: Jofotex.
Mönster: Eget.

K wanted me to sew Spiderman pants; his friends at the daycare have Spiderman clothing. Since I have a fabric with Spiderman, I made him a pair, even though this character is not one of my favorite. K loves the pant and wanted them right a way :) and even though this character is not my favorite I think K looks god in the pants, I like the colors in the fabric.

Fabric:Jofotex.
Pattern: My own

5 kommentarer:

LumLum sa...

Kul att se ett par byxor i tyget jag själv sytt ett gäng kjolar av. :)

Mockolini sa...

Jag tycker dom blev tuffa, roligt att få glädja barnen med det dom vill ha =)

Fangoria sa...

Åh vad de blev fina!

MinaMirakel sa...

Jättefina!/Åsa

Benglan skapar sa...

Jag tror också att man måste få låta dem välja lite sånt som man själv inte skulle välja i första hand. De blir ju så påverkade på dagis. Föll också till föga för mina tjejers "tjat" om Kittykläder när jag hittade en fluffig fleece med just Kitty på. Har inte sett dem så glada på länge :)