torsdag 28 maj 2009

Sjömans byxa/Sailor Pants

Då va det dax för en ny byxmodel. sjömansbyxan. Har länge velat sy ett par sånna till K, hade även en tanke på att hinna sy några i marinblått och rött till Galleri hemsytt men tiden har inte räkt till, än så länge så finns det bara K´s exemplar, men flera par lär komma. Mönstret kommer fån Olivers. Byxan är sydd i storlek 98. Byxan är en trekvart-byxa med sprund i sidorna.

Mönster : oliver & s
Material: Marinblåt bomulls tyg från Lokal affär
Kommentar: Är så förtjust i dessa byxor!!! Och jag blev nöjd med dem, så det kommre fler :)

A new Pant model, this time sailor style :) I fell in love with the pattern directly and now K has a pair. The plan was to sew more of them to Galleri hemsytt but there were no time, but there will come more in the future :)The pattern is from Olivers & S, this pair is size 98.

13 kommentarer:

Kånkarong sa...

Ah, precis såna satt jag och funderade på igår! :) I en Ottobre för något år sen hade dom en långbent variant på temat Oliver Twist tror jag... har varit sugen på dom sen dess.

Sånt här är verkligen ursnyggt tycker jag! Specialknäppningar av alla varianter är roliga. :)

Jes sa...

Jag vet vilka du syftar på I ottobre :) Jag har de numret, har köpt ett ursnyggt "gubb-tyg" som ska bli byxor till K i höst ev i de ottobre mönstret :)

Junebacken sa...

Jättesnygga! De där gillade jag skarpt!

Katarina sa...

Å vad fina dom var!

F . A . E sa...

Vilken snygg modell och läckert med knapparna.

MinaMirakel sa...

Riktigt sommrigt med sjömansbyxor, jättefin modell. / Åsa

Martina sa...

Knäppningen gör allt! SChysst som kjolmodell å!

Thea sa...

Å, de är ju så himla fina! Jag har ju fått äran att se dem på riktigt.

Lilla NovaK sa...

Superfina! Kan tänka mig att de hade varit supersnygga i rött också!! Kul att hinna med att testa lite nytt också. Jag har fortfarande inte hunnit testsy mössa på mönstret jag fick av dig.... Men det kommer!!

Botilda sa...

Byxorna är jättefina, men jag är ännu mer nyfiken på mönstret från Oliver + S. Är det så där fantastiskt som jag inbillar mig (har följt Liesl, som gör mönstren, rätt länge nu men inte kommit till skott med att köpa hennes mönster).

Anna-Snoddas sa...

Ursnygga! :)

Josefinaste sa...

Supersnygga brallor!! Härligt till sommaren. =)

Strömming sa...

Rent ut sagt skitsnygga!!!