söndag 4 november 2007

Toffelverkstad


I helgen har det inte blivigt något sytt. Har tyvärr varit tvungen att jobba i helgen. Annar har vi här hemma kratat löv, nu är allt borta :) Börjat med minna toffelbeställningar (4 st), hoppas att de ska vara färdiga till nästa helgen, om inte är det färdiga strax efter.

4 kommentarer:

Lucia sa...

Hej! Roligt att du verkar få saker sålda. Jag lyckas inte sälja något över nätet. Jag säljer mest via kompisar och på sommarens marknader.
Söta tofflor förresten. har inte testat på det, är det svårt?

Jes sa...

Tack, det är inte via hemsidan dessa tofflor är sålda utan via bloggen :) Har inte fått så många förfrågningar ännu via hemsidan, inte så många som har hittat den ännu.

Elisabeth sa...

Imponerad av din tovning måste jag säga! Min farmor tovade och gjorde "tussar" som hon kallade det, jättevarma inneskor eller ja uteskor också om man ville i tätaste fårull. Tar det lång tid att göra? /Elisabeth

Jes sa...

Elisabeth: Det är inte så svår, jag köpte en liten bok/häfte om tovning: prova att tova av Boel Jacobsson (ca 70kr) och lärde mig själv. Det tar ett tag att tova ihop tyget eller hela tofflor kanske 2 timmar från det att man börja. Sen beroro tiden lite på hur stora saker man gör. Jag tovar ju rätt stora tygstycken när jag håller på.