fredag 28 maj 2010

Bilder från Galleri Hemsytts öppnigsdag









Igår slog Galleri Hemsytt upp portarna på nytt på den nya adressen Åsögatan 136 på söder, här kommer lite bilder.

tisdag 25 maj 2010

Hajbadrock 3.0/ shark-bathrobe 3.0







Så då va det dax för ännu en hajbadrock, denna gång till våran K. han har länge velat ha en, det är en favorit i repris, det är den tredje jag gör, den första va till Gekkos lilla guldklimp i ett hemlispaket, den andra blev till K´s kusin V, och så nu får han en själv :) Har använt ett gammalt 70-tals badrock mönster och har även lärt mig lite från de två förra. Denna gång är fenan stoppad i en kanal längst ut för att den skall stå ut lite, (något jag "lärt mig från mjukid djuren jag sytt).
K blev överlycklig och han älskar att ha den på sig, det glädjer alltid ens hjärta när det man gör uppskattas : ). Istället för att fålla har jag kantat med mudd. Den är sydd så den är lite förstor i sommar så den även skall passa nästa sommar, därför hamnar fenan lite långt ner på ryggen.

Som ni märker har det varit tomt på inlägg här, det beror inte på att jag inte syr, det gör jag för brinnande livet, till Galleri Hemsytt som öppnar nu på Torsdag, har dock inte haft tid att fota och visa här ännu men det kommer. Dock blir det inte många sy-timmar/dag. Hinner bara sy de dagar K är på dagis och E sover, och det har faktiskt blivit lite nattsömnad, för att hinna det jag ska, men vi är lyckligt lottade E vaknar bara 1ggr/natt för att äta, vilket dock innebär att matandet blir intensivare dagtid men det gör mig inget.


Our son K has for a long time asked for a shark-bathrobe. I have made two before one for Gekkos daughter and one for K cousin V. So now it was time for K to get one. I have used a pattern from the 70-. K LOVES his new bathrobe :)

As you have noticed there is not much action here, but I am sewing allot, for Gallery Hemsytt that will open this Thursday. I just haven’t have time to show it here jet.